Mahdollisuuksien työpaja 5.12.2018

Työttömien yhdistysten edustajilla ja työttömillä työnhakijoilla on mahdollista saada Nesteen vapaaehtoistyöntekijöiltä sparrausta ja vinkkejä oman yhdistyksen toiminnan markkinointiin sekä työttömillä työnhakijoilla henkilökohtaista ohjausta ja tukea työnhakuun.

Neste Oyj on tarjonnut työntekijöilleen tänä vuonna mahdollisuuden tehdä vapaaehtoistyötä puoli päivää ja parikymmentä Nesteen Keilaniemen työntekijää (mm. markkinoinnista, henkilöstöhallinnosta, kehittämistoiminnoista) ovat halukkaita tarjoamaan osaamistaan juuri työttömien tueksi.

Työttömien Keskusjärjestö ry, Uudenmaan Työttömien Yhdistysten Aluejärjestö – UUTTA ry ja Helsingin Työkanava HeTy ry toteuttavat yhteistyössä neljä työpajaa 5.12.2018 Helsingin Työkanava HeTy ry:n Katajanokan ja Meri-Vuosaaren Työttömien Myllypuron Liikuntamyllyn tiloissa.

Ilmoita, mihin työpajaan haluat osallistua. Ilmoita myös, jos haluat keskustella kahdestaan vapaaehtoisen kanssa omasta tilanteestasi.

Työpajat, kahvit ja lounas ovat maksuttomia.

Lisätietoja. Leena Valkonen, viestinnän asiantuntija, Työttömien Keskusjärjestö ry, 044 717 7277, leena.valkonen@tyottomat.fi.

 

Mahdollisuuksien työpajan diat:

 

Ohjelmat

Tapahtuma-aika: 5.11.2018 klo 9-12 (iltapäivätyöpajat on peruttu vähäisen kiinnostuksen vuoksi)

Ilmainen lounas klo 12-13

 

1. Markkinoinnin työpaja yhdistysaktiiveille

Mm. nettisivut ja somekanavat, hakukoneoptimointi, googlen työkalut, digitaaliset kanavat. Miten parannan omia kanaviani ja löydettävyyttä?

Paikka: Helsingin Työkanava HeTy ry:ssä Katajanokanlaituri 4, K6, 2. krs (maailmanpyörän takana) GOOGLE MAPS

2. Työtä hakeville työttömille tukea ja sparrausta

Mm. digitaalisten kanavien käyttö työnhaussa, cv:n tai video-cv:n tekeminen, keskustelutukea uravalintaan sekä työnhaun menetelmiin. Mahdollisuus myös täysin henkilökohtaiseen keskusteluun.

Paikka: Meri-Vuosaaren Työttömät ry:ssä Jauhokuja 3 (Myllypuron Liikuntamyllyn takana) GOOGLE MAPS

 

Bensakortti matkakuluja varten

Neste Oyj:ltä on mahdollista saada matkakuluja varten bensakortti. Bensakortti ei edellytä oman auton omistamista.